Massage

Massage

Energimassage

Tid: 30 min   Pris: 500 kr

Energimassage är en sittande massage där du sitter på en skön massagestol som avlastar ryggraden till 80% medan du får en skön avslappnande massage för nacke, axlar, rygg och armar. Du kan få massagen utan olja och du kan välja att ha en undertröja på. Bra massage för den som har tight schema som lunchmassage eller mellan olika aktiviteter.

Klassisk massage

Tid: 60 min   Pris: 790 kr

Klassisk massage inleds med lätt uppvärmning i form av uppmjukande strykningar som ökar cirkulationen i kroppen och förbereder för mer djupgående tryck. Olika grepp, och töjningar används för att komma åt spänningar i musklerna. Massage minskar mängden stresshormoner i kroppen. Minskar smärtor och stelhet och är mycket avslappnande.

Hot stone-massage

 Tid: 60 min   Pris: 790 kr

Hot stone-massage är en fantastisk skön djupgående massage där värmen från lavastenarna förstärker och fördjupar massagens muskelavalappnande effekt. Massagen ökar blodcirkulationen, lymfflödet och är mycket avlappnande och avstressande.

Koppning med massage

Tid: 60 min   Pris: 790 kr

Koppning, är en gammal traditonell läkekonst som behandlar på djupet. Med hjälp av vakuum och sugkoppar skapas ett undertryck som effektivt ökar blodcirkulationen och transporterar bort slaggprodukter i bindväven. Koppning av bindväven ger en kraftfull cirkulationsökning och utrensning av slaggprodukter. Metoden är bland annat bra för: 


  • Celluliter och bristningar
  • Smärta och värk
  • Svullna och stickande ben
  • Muskelspänningar/ muskelknutor
  • Nackspärr
  • Musarm, tennisarm
  • Öka blodcirkulationen

Ella Björnklippa

Certifierad Havening-, EFT-

& Hypnoterapeut.


Är utbildad inom Lymfterapi, Energi- samt Klassiskmassage. Har arbetat många år som lymfterapeut & massör på bl.a. Eriksbergskliniken samt företagsmassör på Ericsson & Skanska. Är även utbildad danslärare inom Medidance.

Nyheter:

November 2020


Med anledning av det nya coronaviruset:


Jag följer noga myndigheternas rapporteringar och rekommendationer.


Jag har väl utarbetade hygienrutiner för att du ska känna dig trygg vid ditt besök.


Det finns även möjlighet att boka konsultaion som sker online utan fysiskt möte.

Kontakt:


Ella Björnklippa

Hyvelgatan 12

741 41 Knivsta

Email: info@bjornklippa.se

Mobil: (46) 735 666 695


Copyright @ All Rights Reserved