Terapiformer

Ella Björnklippa

 Hypnos, EFT & Havening

Fantastiska vägar till inre harmoni

Hypnos


Hypnos är en terapiform där man arbetar med emotionella och psykiska problem på ett tryggt, skonsamt och mycket effektivt sätt. Klienten får en förståelse för det som hänt i det förflutna och när det är gjort ritar vi om kartan enligt klientens önskemål  för framtiden med kraftfulla bestående resultat.

Havening


Havening Techniques, är en otroligt effektiv ny typ av sensorisk exponeringsterapi som är framtagen av Dr Ronald Ruden efter över 16 års forskning kring trauma, fobier och hur de kodas och kan avkodas. Under sessionen berörs armar, ansikte och händer av terapeuten eller av klienten själv.

EFT

(Emotional Freedom Technique)


EFT är en form av psykologisk akupressur som utförs genom tapping/knackning på vissa punkter på överkroppen. Även här i denna terapiform tömmer vi kroppen på lagrade känslor och stress med bestående effekt. Används effektivt vid akut trauma och chocktillstånd.  

Pris:

1 Session 90 min 1 200 kr

Hur går en session till?

Klienten sitter eller ligger bekvämt i en skön stol eller på en brits. Jag som terapeut guidar dig genom hela sessionen som upplevs som djupt avslappnande. Jag vägleder dig medan du följer mina enkla instruktioner. Man kan inte göra "fel" som klient. Det enda du som klient behöver göra är att fatta ett beslut om att du vill förändra, läka eller förbättra något som idag är ett hinder för dig. Sessionen upplevs oftast som kort då tiden upplevs annorlunda i detta behagliga avslappnade tillstånd. Känslan efteråt brukar vara behagligt lugn och trygg en känsla och en känsla av lättnad brukar infinna sig. 

Ella Björnklippa

Certifierad Havening-, EFT-

& Hypnoterapeut.


Är utbildad inom Lymfterapi, Energi- samt Klassiskmassage. Har arbetat många år som lymfterapeut & massör på bl.a. Eriksbergskliniken samt företagsmassör på Ericsson & Skanska. Är även utbildad danslärare inom Medidance.

Nyheter:

November 2020


Med anledning av det nya coronaviruset:


Jag följer noga myndigheternas rapporteringar och rekommendationer.


Jag har väl utarbetade hygienrutiner för att du ska känna dig trygg vid ditt besök.


Det finns även möjlighet att boka konsultaion som sker online utan fysiskt möte.

Kontakt:


Ella Björnklippa

Hyvelgatan 12

741 41 Knivsta

Email: info@bjornklippa.se

Mobil: (46) 735 666 695


Copyright @ All Rights Reserved