Om mig

Om mig

Om mig


Min passion har alltid varit att hjälpa människor att må bättre både fysiskt och psykiskt. Har en bakgrund som hälsokostrådgivare, massageterapeut, lymfterapeut och danslärare inom Medidance, innan jag påbörjade min utbildning inom hypnoterapin. Mitt stora intresse har alltid varit kroppens och sinnets fantastiska förmåga till självläkning! 


Jag brinner för att arbeta med hypnos samt att avdramatisera och sprida kunskap om vad hypnos egentligen är. Min övertygelse är att många skulle må bra av att gå till hypnoterapeut och att det borde vara precis lika naturligt som det är att gå till tandläkaren eller fotvården. Att gå till hypnoterapeut betyder att man ser över sitt emotionella bagage och släpper på gamla obearbetade känslor. En känsla av lättnad och välbehag brukar infinna sig efter en session med bestående resultat.


Jag har min mottagning i Knivsta men reser även runt till andra orter i landet. Arbetar även på distans via internet eller mobilen.


Varmt välkommen!


 Ella Björnklippa 

 

Ella Björnklippa

Certifierad Havening-, EFT-

& Hypnoterapeut.


Är utbildad inom Lymfterapi, Energi- samt Klassiskmassage. Har arbetat många år som lymfterapeut & massör på bl.a. Eriksbergskliniken samt företagsmassör på Ericsson & Skanska. Är även utbildad danslärare inom Medidance.

Nyheter:

November 2020


Med anledning av det nya coronaviruset:


Jag följer noga myndigheternas rapporteringar och rekommendationer.


Jag har väl utarbetade hygienrutiner för att du ska känna dig trygg vid ditt besök.


Det finns även möjlighet att boka konsultaion som sker online utan fysiskt möte.

Kontakt:


Ella Björnklippa

Hyvelgatan 12

741 41 Knivsta

Email: info@bjornklippa.se

Mobil: (46) 735 666 695


Copyright @ All Rights Reserved